Marica Bábszínháza

A bábszínház nem csak szórakoztató, de a gyerekek fejlesztésétől, terápiájától az oktatásig univerzálisan használható, sokszínű műfaj. A Marica Produkció előadásai a színházalódi éményét viszik el óvodákba, iskolákba, speciális nevelési igényű vagy sérült gyermekek és felnőttek intézeteibe.

Kamaraprodukciókkal, bábelőadásokkal, vasárnapi családi bábszínházzal és kézműves programokkal várják az érdeklődőket nem csak állandó játszóhelyeiken, de akadálymentes bázisukon, a Rámpa kulturális akadálymentesítő térben is, ahol nyaranta integrált bábos táborokat szerveznek.

Különleges program:

Aki ismeri Marica Bábszínházát, már megszokhatta, hogy körülöttük semmi sem hétköznapi – előadásaikban a mindennapi élet használati tárgyai válnak káprázatos mesefőszereplőkké, tárgyanimációs ráhangoló játékaik észrevétlenül szövődnek népmesei ihletésű, akciódús történetekké. Nyolcadik éve nevettetnek gyereket-felnőttet meghökkentő művészi megoldásaikkal. Bábmiből lehet bábmi bábhogyan, jelzi mottójuk legfontosabb alapelvüket, mely szerint a báb valójában nem egy tárgy, hanem kapcsolatteremtési lehetőség két ember között, kulcs az átéléshez, és minden életkorban lehet szórakoztató és terápiás eszköz. Rendkívül elkötelezettek speciális képességű gyerekek és felnőttek társadalmi integrációja iránt, élményterápiás foglalkozásaikkal és drámapedagógiai programjaikkal pedig igyekeznek elérni a legkiszolgáltatottabb hátrányos helyzetű csoportokat is.

Akadálymentes színházi találkozások

Színházi kezdeményezés sérült és ép gyerekeknek, felnőtteknek animációs (bábos) eszközökkel. A foglalkozások nyitottak, bárki részt vehet rajtuk, egyénileg és csoportosan is. Bejelentkezés szükséges.

info@maricaprodukcio.com

Komplex közösségfejlesztő programok.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress